Forma prajituri de nuci, la doar 98 RON in loc de 129 RON

89 lei
Stoc epuizat
Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
Descrierea promotiei -

Presa de prajituri nuci

Cod produs : 1485197

Diametru forma: 15 cmContine 16 forme de nuci, egale ca marime (aprox. 3.3 cm x 2.6 cm)Manere imbracate in lemn la extremitati. Ingrediente pentru aluat:- 200g de unt (preferabil cu 80% grasime)- 650g de faina (incepe cu 600 de grame si mai adauga in cazul in care consideri ca e nevoie; aluatul trebuie sa iasa moale, dar suficient de ferm incat sa poti lucra usor cu el)- 4 oua (3 daca sunt foarte mari)- 3-4 linguri de zahar (in functie de cat de dulce iti doresti sa fie aluatul, doar tine cont de faptul ca poti tavali nucile umplute prin zahar pudra la final)- 1 pliculet de praf de coptIngrediente pentru crema:- marginile ramase dupa cosmetizarea „cojilor\" + biscuiti simpli, cat e necesar ca sa obtii dupa combinarea celor doua o cantitate de aproximativ 200 de grame- 150 g de zahar pudra- 200g de nuca maruntita- o esenta de rom- o lingura plina de cacao de buna calitate- lapte - aproximativ 200 ml sau cat e nevoie pentru a aduce crema la consistenta doritaMod de preparare:Pentru a prepara aluatul, bate untul cu zaharul pana ce obtii o pasta fina. Adauga ouale unul cate unul. Incorporeaza treptat faina in care ai adaugat si pliculetul de praf de copt. Framanta usor aluatul, doar cat sa il aduci la un loc intr-o bila. Formeaza bilute de aproximativ 5-7 grame din aluat - este suficient pentru cele mai multe tipuri de forme. Fa doar cateva, insa, incearca-le in forma si ajusteaza-le apoi dimensiunea in functie de cat e nevoie. Unge forma in interior cu ulei sau unt topit, pune bilutele de aluat in ea, pune forma pe aragaz, preseaz-o bine si las-o pe foc pentru cateva minute pe ambele parti. Dupa prima „tura\" vei stii exact care este timpul ideal de coacere. Cand sunt gata, „cojile\" se vor desprinde usor de pe forma. Daca e cazul, le poti ajuta usor cu varful unui cutit sau cu o furculita. De cele mai multe ori cojile din aluat nu vor iesi perfecte, asa ca ajusteaza-le marginile cu ajutorul unui cutit si pastreaza bucatelele pentru crema. Pentru a prepara crema doar amesteca bine ingredientele mentionate mai sus si adauga cat lapte e nevoie pentru a o aduce la consistenta dorita. Umple cojile cu crema si lipeste-le usor. Sterge excesul de pe margini cu un servetel de bucatarie.

* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Politica de returnare - Vezi mai multe

Specificatii

Sursa Caldura Electric
electric si vitroceramica
Gaz si electric
Inductie
Toate sursele de caldura
Vitroceramica
Capac Nu
Diametru (cm) 20 - 30
Volum (L) 5-10
Material Otel aluminiu

Categorii:   Tavi

Cod produs: 1485197

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord