Aparat pentru preparat nuci, invelis antiaderent, 1600 W carcasa termoizolanta, picioare antiderapante

149 lei
Stoc epuizat
Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
Descrierea promotiei -

Aparat pentru preparat nuci

Cod produs : 2786706

Desertul preferat

Aparatul este dedicat pentru coacerea prajiturilor sub forma de nuci pe care le puteti umple apoi dupa gust, cu crema preferata.

Dimensiunea XL permite coacerea a pana la 24 de jumatati intr-un singur ciclu. Carcasa Bakelite, manerele termoizolate si acoperirea antiaderenta a placilor de gatit fac usor si sigur de folosit.

Gatirea unui lot de fursecuri va dura pana la 2 minute datorita puterii mari de 1600W.

Prepararea desertului nuci umplute, este usoara si rapida: se porneste aparatul, se adauga aluatul in cele 24 de spatii ale placii inferioare si se coboara placa superioara. In cateva minute, 24 de jumatati reprezentand 12 nuci, asteapta sa fie umplute.

Reteta copilariei

Ingrediente pentru aluat:

200g de unt (preferabil cu 80% grasime)

650g de faina (incepe cu 600 de grame si mai adauga in cazul in care consideri ca e nevoie; aluatul trebuie sa iasa moale, dar suficient de ferm incat sa poti lucra usor cu el)

4 oua (3 daca sunt foarte mari)

3-4 linguri de zahar (in functie de cat de dulce iti doresti sa fie aluatul, doar tine cont de faptul ca poti tavali nucile umplute prin zahar pudra la final)

1 pliculet de praf de copt

Ingrediente pentru crema:

marginile ramase dupa cosmetizarea „cojilor” + biscuiti simpli, cat e necesar ca sa obtii dupa combinarea celor doua o cantitate de aproximativ 200 de grame

150 g de zahar pudra

200g de nuca maruntita

o esenta de rom

o lingura plina de cacao de buna calitate

lapte – aproximativ 200 ml sau cat e nevoie pentru a aduce crema la consistenta dorita

Mod de preparare:

Pentru a prepara aluatul, se bate untul cu zaharul pana ce se obtine o pasta fina. Se adauga ouale unul cate unul. Incorporeaza treptat faina in care s-a incorporat si pliculetul de praf de copt. Se framanta usor aluatul, doar cat sa se stranga/adune  la un loc intr-o bila. Se formeaza bilute de aproximativ 5-7 grame din aluat cantitate suficienta pentru jumatate de nuca.  

Dupa prima „tura” vei sti exact care este timpul ideal de coacere. Cand sunt gata, „cojile” se vor desprinde usor de pe forma. De cele mai multe ori cojile din aluat nu vor iesi perfecte, asa ca se ajusteaza marginile cu ajutorul unui cutit si se pastreaza bucatelele pentru crema. Pentru a prepara crema doar se amesteca bine ingredientele mentionate mai sus si se adauga cat lapte e nevoie pentru a o aduce la consistenta dorita. Se umple cojile cu crema si se lipeste usor. Excesul de pe margini se sterge cu un servetel de bucatarie.

* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Politica de returnare - Vezi mai multe

Alte oferte Aparat nuci
Aparat nuci Aparat pentru preparat nuci

Categorii:   Aparate de preparat desert

Cod produs: 2786706

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord