Cod produs: 1472847
Absolventă a Facultăţii de Litere, Istorie şi Filozofie, VALENTINA IORDAN este pasionată de gastronomie, privită ca act de cultură, de tradiţiile şi obiceiurile culinare din România şi, inevitabil, de bucătăriile cele mai reprezentative din lume. Pasiunea sa se traduce în zeci de apariţii editoriale, printre ele aflându-se volumele "Bucătăria tradiţională din România" şi "Dulciuri de casă", ambele apărute la House of Guides Publishing şi nominalizate ca fiind cele mai bune cărţi de reţete culinare din România la Gourmand World Cookbook Awards, Paris, sau în volumul "Bucătăria comunităţilor etnice din România", situat pe un onorant loc 4 în clasamentul celor mai bune cărţi gastronomice din lume la acelaşi prestigios concurs, cunoscut sub numele de "Oscarul cărţilor gastronomice".
"Ingredientele marii bucătării franceze pot fi identificate oriunde în lume. Stau mărturie marii bucătari francezi care au profesat de-a lungul timpului în diverse părţi ale lumii, la curţile regale sau ale aristocraţiei, ca şi în marile restaurante de pe mapamond, la fel, şcolile de specialitate din Franţa, unde s-au instruit numeroşi străini ce au dus în ţările lor de origine principiile şi metodele bucătăriei franceze. Dar, după ce tragem linie, bucătăria franceză a cucerit lumea prin reţetele sale excepţionale şi prin oamenii care au ştiut să le păstreze, să le prepare, să le aprecieze şi să le povestească. Îmi place să cred că renumele bucătăriei franceze reprezintă o dovadă a civilizaţiei noastre." - Valentina Iordan
Politica de returnare - Vezi mai multe
Categorii: Culinar
Cod produs: 1472847
OfertEle - Relatii clienti
Avem 2 solutii pentru tine:
Vreau si eu sa fiu la curent cu noile reduceri, branduri, tendinte.
Prin continuare declari ca esti de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si Conditiile site-ului.
Bucătăria franceză. Peste 90 de
Absolventă a Facultăţii de Litere, Istorie şi Filozofie, VALENTINA IORDAN este pasionată de gastronomie, privită ca act de cultură, de tradiţiile şi obiceiurile culinare din România şi, inevitabil, de bucătăriile cele mai reprezentative din lume. Pasiunea sa se traduce în zeci de apariţii editoriale, printre ele aflându-se volumele "Bucătăria tradiţională din România" şi "Dulciuri de casă", ambele apărute la House of Guides Publishing şi nominalizate ca fiind cele mai bune cărţi de reţete culinare din România la Gourmand World Cookbook Awards, Paris, sau în volumul "Bucătăria comunităţilor etnice din România", situat pe un onorant loc 4 în clasamentul celor mai bune cărţi gastronomice din lume la acelaşi prestigios concurs, cunoscut sub numele de "Oscarul cărţilor gastronomice".
"Ingredientele marii bucătării franceze pot fi identificate oriunde în lume. Stau mărturie marii bucătari francezi care au profesat de-a lungul timpului în diverse părţi ale lumii, la curţile regale sau ale aristocraţiei, ca şi în marile restaurante de pe mapamond, la fel, şcolile de specialitate din Franţa, unde s-au instruit numeroşi străini ce au dus în ţările lor de origine principiile şi metodele bucătăriei franceze. Dar, după ce tragem linie, bucătăria franceză a cucerit lumea prin reţetele sale excepţionale şi prin oamenii care au ştiut să le păstreze, să le prepare, să le aprecieze şi să le povestească. Îmi place să cred că renumele bucătăriei franceze reprezintă o dovadă a civilizaţiei noastre." - Valentina Iordan
Bucătăria franceză. Peste 90 de reţete care au cucerit lumea
Pentru a salva permanent acest produs, te rugam sa te loghezi sau sa Creeazi cont nou »
Încă nu te-ai abonat la newsletterul ele?
Fii primul care află cele mai bune promoții!
Aboneaza-te la noutati