Cos Autentic Turcesc

189 lei
Stoc epuizat
Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
Descrierea promotiei -

Cos Autentic Turcesc

Cod produs : 2770382

Bulgur Turcesc din orez, Extra grosier, iri pilavlik, Duru, 1000 mg

Brand Duru
Greutate 1 kg
Tip Produs Orez

Ceai Negru Turcesc cu aroma Bergomat, Dogus, Frunze, 125 gr

Brand Dogus
Greutate 125 g
Tip Produs Ceai negru

Condiment de ardei iute Autentic Turcesc, Aci Pul Kirmizi Biber, Basak 100 gr

Brand Basak
Greutate 100 g
Tip Produs Condiment de ardei iute

Condiment de cimbru Autentic Turcesc, Kekik, Basak 30 gr

Brand Basak
Greutate 30 g
Tip Produs Condiment de cimbru

Fistic de Antep Authentic Turcesti, copt si sarat, Papagan, 300 g

Brand Papagan
Greutate 300 g
Tip Produs Fistic

Halva de susan Autentic Turceasca, cu fistic de Antep, Koska, 200 gr

Brand  Koska

Greutate          200 g

Tip Produs       Halva

Koska Super Double Tahini Molasses Mix 200G

Brand  Koska

Greutate          200 g

Tip Produs       Suc

Mix de fistic, alune de padure, arahide, seminte de dovleac si naut prajit, Papagan Kokteyl, 175 g

Brand Papagan
Greutate 175 g
Tip Produs Fistic

Muraturi Asortate Autentic Turceasca, Sera, 700 gr

Brand Sera
Greutate 700 g
Tip Produs Muraturi

Sarmale in foi de vita de vie cu orez, Autentic Turceasca, Sera, 300 gr

Brand Sera
Greutate 300 g
Tip Produs Sarmale

Supa instant de linte rosi la pahar, Autentic Turcesc, Basak, 25g

Brand Basak
Greutate 25 g
Tip Produs Supa Instant

Ulei de măsline Komili Olive Oil 0.5 L

Brand Komili
Capacitate 0.5 L
Tip Produs

Ulei de masline

 

Descriere:

Duru grâu alb grosier bulgur, ideal pentru mâncăruri bulgur (asemănătoare cu orez).

  • Medie grosieră
  • Grâu bulgur crăpat alb

Bulgur (orez) integral

Suma serviciului:

1/2 cană (60 g)

În fiecare pachet

Suma de porție 17

Bulgurul suplimentar grosier, care este mai mare decât bulgurul, pare o jumătate de grâu. Acest bulgur poate fi utilizat în supe și umplutură ca substitut al orezului.

Origine: Turcia

Tip de mese în care poate fi utilizat produsul

* Supe * Pilafs * Salate * Deserturi

Puteți vizita www.durulezzetler.com pentru rețete, inclusiv bulgur suplimentar grosier.

Dimensiune porție: 60 gr.

Valorile nutritive declarate sunt de 60 gr. substanță uscată, energie și nutrienți; Se administrează calculând peste 2000 kcal pentru adulți.

Produse alimentare valorile

Suma zilnică

Calorie 208          10.4 %

Ulei 1.0g            1.5 %

Carbohidraților  41.6 g        13,4 %

Zahar 1.7g        1.8 %

Fibră 4.9 g        19.6 %

Proteină 6.6 g 13.2 %

Sare   0.04 g   1,7 %

Instrucțiuni de utilizare a produsului

Nu udați și nu spălați produsul înainte de a-l folosi. În timp ce gătiți, folosiți 1 cană de bulgur și 3 căni de apă clocotită ca cantar.

Cum să faci un ceai turcesc bun?

Ceai – Există mai multe mărci de ceai turcesc. Çaykur este cea mai veche companie care produce ceai în Turcia. Există, de asemenea, și cele mai tinere și la fel de reușite precum Doğuș. Indiferent de marca pe care o obțin, verific întotdeauna anul de producție. Ceaiul bine ambalat expiră în medie după doi ani. Alegerea mea este ceaiul din estul Mării Negre, cu aromă de bergamotă.

Apa – Utilizarea apei de bună calitate este esențială. Trebuie să fie moale, totuși, apă de izvor. Apa de băut îmbuteliată este cea mai sigură alegere pentru a evita creta sau clorura.

Ghivece – Ceainicul turcesc vine în două bucăți: vasul de jos din metal pentru apă și cel mai mic blat pentru ceai. Piesa de sus joacă un rol important în acest proces. Prin urmare, trebuie să fie cel mai bun material pentru ocazie, care este porțelanul.

Porție – cantitatea de apă este măsurată aproximativ, dar pentru ceai puteți folosi această regulă: o lingură de deșert plină cu ceai de persoană.

Făcând ceaiul – Adăugați ceaiul în partea superioară și puneți apă să fiarbă în partea inferioară a ceainicului. Când apa fierbe, adăugați unele în vasul de sus, reduceți focul la minimum și așteptați 10-15 minute înainte de a servi.

Istoria ceaiului turcesc

În mod surprinzător, în comparație cu istoria de mii de ani a ceaiului, ceaiul turcesc este relativ tânăr. Unele surse menționează că turcii au tranzacționat și consumat ceai încă din 400 î.C., dar cert este că ceaiul a devenit comun în Turcia încă din anii 1900.

Prima încercare de cultivare a ceaiului pe pământ turcesc a avut loc în Bursa între 1888 și 1892. Nu a reușit să creeze o parte din țara aceasta inadecvată ecologică pentru cultivarea ceaiului. În 1924, parlamentul a adoptat o lege privind cultivarea ceaiului în regiunea Mării Negre. La sfârșitul anilor 30, 70 de tone de semințe de ceai negru și să importe din Georgia pentru o creștere din regiune. În 1940, o lege suplimentară îngrijește sprijinea fermierii și protejează drepturile pentru un sporit cultivarea ceaiului în regiune. Astăzi, 767 de milioane de metri terenuri sunt folosite pentru cultivarea ceaiului și este o ceai de-a doua cea mai consumată băutură turcească, după apă.

Brand: Basak

Autentic din Turcia

Ardei iute Basak (100 gr) poate fi utilizat în toate felurile de mâncare dorite pentru a prinde o aromă amară. Servește ca potențator de arome în sosuri și paste pentru micul dejun.

Brand: Basak

Autentic din Turcia

Cimbru (Kekik) Basak (30 g) poate fi utilizat în toate felurile de mâncare dorite pentru a prinde o aromă amară. Servește ca potențator de arome în sosuri și paste pentru micul dejun.

Brand: Papagan

Valori nutritive la 100 de grame

Energie (kcal) 594

Grăsime (gr) 44,5

Din care acizi grași saturați 5,4

Din care acizi grași nesaturați 36,7

Carbohidrat (gr) 27,9

Zahar (gr) 0

Proteine ​​(gr) 20,6

Sare (gr) 2,0

Fistic – Gaziantep

„Fistic sunt similare oamenilor cunoscuți și virtuoși. În ciuda marii valori pe care o poartă, el este umil și controversat. Se sfârșește și crește în soluri aride, aride și în roci, unde nu cresc plante. ” Cemil Cahit Güzelbey definește Pistachio.

Aroma care nu se încadrează în coajă nu se încheie cu numărarea efectelor pozitive ale fisticului asupra sănătății noastre: Fisticul scade nivelul de colesterol din sânge și reduce riscul de boli coronariene. 100 de grame de Fistic satisfac 35% din necesarul zilnic de proteine, vitamina B1 și fosfor al organismului și o parte importantă a nevoilor sale de grăsime.

Substanța antioxidantă din fistic este eficientă în prevenirea bolilor cardiovasculare cronice datorită efectului său asupra colesterolului rău.

Antep Pistachio a primit un certificat de înregistrare a semnelor geografice de către Institutul de Brevete Turc.

Decorând deserturi și prăjituri cu culoarea și gustul său, Antepfıstığı iese în evidență drept unul dintre cele mai speciale gusturi ale regiunii. Fisticul, a cărui faimă a depășit deja granițele țării și este simbolul Gaziantep, are un loc privilegiat printre toate celelalte nuci. Reputația sa vine din caracteristicile unice deosebite ale fisticului, în special gustul său. Nucul de fistic cu coajă dură are o valoare semnificativă în zona comercială.

Brand: Koska

Autentic din Turcia

Puteți mânca simplu halva sau o puteți combina cu diferite arome:

Dacă turnați 250 de grame de hală de tahini cu 4-5 picături de lămâie stoarse jumătate de pahar de ceai cu apă ca aluat, îl puteți coace într-o farfurie în caserolă și gătiți-l până când veți avea o crustă brună și veți obține un desert halvah într-o caserolă. Pofta Buna!

Koska Pistachio Halva este produs pentru cei care adoră aroma halvei și fisticului împreună.

Ar trebui să păstrați halka Koska într-un loc rece și uscat. Puteți împiedica halva să-și piardă proprietățile dorite, închizând gura după deschiderea pachetului. Ar trebui să-l ține departe de lumina soarelui, împiedicându-l să fie zdrobit prin faptul că nu puneți o sarcină grea pe ea.

Nu există untură în halva Koska.

Halva este un aliment natural și dificil, care nu conține conservanți. Poate exista lubrifiere în halva la schimbările de temperatură, dar nu se deteriorează. Dacă îl lași descoperit, s-ar putea să fii confundat cu o afecțiune precum umezirea. Soluția în acest sens este să radi halva cu un cuțit.

Calitatea halvei koska rezultă din rata mare de taini și măiestria producției.

cuprins

Tahini (conține susan) (57%), zahăr, fistic (8%), emulsionant (mono- și digliceride ale acizilor grași), extract de gunoi, regulator de aciditate (acid citric), aromatizant (vanilină)

Avertisment alergen

Conține Fistic și Semințe de susan. Poate conține urme de alune, nuci și migdale.

Suma netă (g / ml)

200

Conditii de depozitare

Depozitați într-un loc răcoros și uscat

Origine

Turcia

Cuprins

60% melasa de struguri (melasa de struguri dulci, lichide, din struguri), 40% tahini (din susan).

Avertisment alergen

Conține produs din semințe de susan (tahini).

Suma netă (g/ml)200

Conditii de depozitare

Depozitați într-un loc răcoros și uscat

Origine

Turcia

Tahini este produs din 100% susan, iar produsele Koska tahini sunt complet naturale. Nu conține aditivi. Tahini este un aliment bogat în grăsimi. Conține 60% ulei de susan.

Koska produce tahini din susan 100% pur în propriile sale instalații, folosind cele mai noi tehnologii și în conformitate cu regulile igienice.

Tahini nu se strică dacă este păstrat la temperatura camerei. Nu suferă nicio modificare, cu excepția cazului în care uleiul merge pe deasupra. Dacă acesta este cazul, puteți agita rapid borcanul.

Este un sirop dulce originar din Anatolia, care este produs prin sfărâmarea fructelor precum melasa, strugurii, smochinele, morcovul sau mămăliga sau produsele agricole care se pot transforma cu ușurință în zahăr, cum ar fi fructul de jnepeni din sfeclă de zahăr.

Melasa are o consistență groasă, iar culoarea sa este întunecată.

Când este amestecat cu melasa tahini, apare un amestec extrem de delicios. 60% taini și 40% melasă sunt ideali pentru acest amestec. Copiii tăi vor iubi, de asemenea, Koska Super Binary, care amestecă tahini și melasă cu proporția potrivită pentru tine.

Produse alimentare

100 g / ml

Energie (kcal)

432

Energie (kJ)

1804

Grăsime (g)

23

Grăsimi saturate (g)

4

Carbohidrat (g)

43

Zahar (g)

37

Fibră (g)

5

Proteine ​​(g)

10

Sare (g)

0

Brand PAPAGAN

Valori nutritive la 100 de grame

Energie (kcal) 536

Grăsime (gr) 36,9

Din care acizi grași saturați 5,0

Carbohidrat (gr) 29,5

Zahar (gr) 0

Proteine ​​(gr) 21,3

Sare (gr) 2,0

Brand: Sera

Informații despre produs “Legume mixte murate Karisik Tursu” Varza albă crocantă, castraveți, ardei iute, morcovi, roșii verzi și multe altele au fost murate aici. Grozav ca antipatic sau farfurie. Vegetarian vegan, fără lactoză, fără gluten

ingrediente

Apa, varză albă, castravete, castravete arado, ardei galben, morcovi, roșii verzi, ardei roșu, piersic verde, prune verzi, păstăi okra, sare, acidulant (E260, E330)

Informații nutriționale la 100 g kJ 134 kJ kcal 32 kcal Grăsime 0 g acizi grași saturați 0 g Carbohidrati 6 g Zahar 2 g Proteine ​​2 g Sare 3 g

Brand: Sera

Este produs Vegan.

Autentic din Turcia

Frunze de struguri Sera umplute

300 de grame pot

Frunzele umplute de viță de vie de la Sera oferă un platou sau bufet de început, o notă tipică mediteraneană. Frunzele de viță de vie sunt umplute cu orez.

Se păstrează cu frunze de viță umplute

realizat după o rețetă tradițională

gata de servire, nu este necesară o pregătire suplimentară

100 de grame Energie 167 kcal / 700 kj Grasime 9 g din care acizi grași saturați 1 g Carbohidrati 19 g din care zahăr 2 g Proteine ​​2 g Sare 1,5 g

Brand: Basak

Mod de preparare:

200 ml de apă clocotită sunt necesare pentru supă. Nu există timp de așteptare.

Stoc: 48 bucati

Greutate: 22 gr

Ambalat in punga semi-transparent

Ulei de măsline Komili Olive Oil (Riviera) 0.5 L

Este produs dintr-un amestec de uleiuri de măsline naturale și rafinate. Dacă doriți să faceți mâncăruri delicioase cu ulei de măsline, dar găsiți gustul și mirosul unic de ulei de măsline greoi, puteți utiliza cu ușurință Komili Riviera.

Uleiul de măsline de Komili cu gustul și mirosul său unic este obținut din cele mai bune măsline din Ayvalık și din regiunea Golfului, în facilități echipate cu tehnologie modernă.

Ulei de Riviera: este un tip de ulei format dintr-un amestec de ulei de măsline rafinat și uleiuri de măsline naturale, adecvat consumului direct și aciditate grasă gratuită nu mai mult de 1,0 grame la 100 de grame în ceea ce privește acid oleic.

Puteți utiliza uleiul de măsline Komili Riviera, care este echilibrat cu atenție și are o aromă ușoară care nu suprima gustul meselor dvs., în toate mesele care doriți să fie atât ușoare, cât și delicioase, în special în soiurile calde.

* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Politica de returnare - Vezi mai multe

Alte oferte Cos Autentic Turcesc
Cos Autentic Turcesc

Categorii:   Orez

Cod produs: 2770382

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord