magazin BAT CONCEPT

Denumirea companiei: Best Alternative Technologies SRL
Cod unic de inregistrare: RO41104947
Nr. Reg. Comertului: : J23/2132/2019
Adresa: Str. Zorilor, nr.4

BAT este un brand nou, pe care noi, Dragos si Cristina, doi parinti entuziasti, l-am creat pentru parintii care impartasesc acelasi spirit si aceleasi valori ca noi. A fi un parinte modern e complicat, fiecare zi aducand noi provocari, stres, incertitudini si… multa bucurie. BAT te ajuta sa creezi cat mai multe momente fericite alaturi de familie, in miscare sau acasa, cu produse sigure si confortabile pentru cel mic. Ofera-i piciului tau mediul perfect in care sa exploreze lumea! Un copil care se simte bine = un copil fericit, iar un copil fericit = un parinte fericit.

... (citeste mai mult)
Descarcati formularul de retragere comanda din subsolul siteului TeamDeals.ro  (se descarca in calculator cand apasati , il printati si completati.
Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original si formularul de retur completat si semnat, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.
! Asigurat-va de colet ca este ambalat corespunzator pentru a nu se deteriora in timpul transportului!
Expediati coletul retur prin Curier (DPD sau Fan Coureir) catre Best Alternative Technologies SRL  Str. Zorilor nr 4, Gradistea, jud Ilfov
Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere/renuntare/returnare.
 
Art. 14, Alin. 3 din aceasi lege mai sus mentionata spune astfel: "Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultate din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor."
 
Best Alternative Technologies srl recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta/protectie din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mai sus mentionate.
 
Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract" folosind procedura de retur: - pasul 1: Se completeaza formularul de retur
- pasul 2: pasul 2: Se trimite produsul in atentia Departamentului Service. Returnarea se poate face direct la sediul Best Alternative Technologies srl, prin curierat.
 
In colet trebuie sa existe o copie de pe factura de achizitie sau cererea de retur (cererea de retur printata sau numarul cererii de retur scris pe o foaie de hartie) pentru a putea identifica comanda de provenienta.
 
Best Alternative Technologies srl va returnarea banii produsului doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 14 de zile de la receptionarea returului.
 

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Oferte BAT CONCEPT Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android