magazin Catol Team

Denumirea companiei: Sc Catol Team Srl-D
Cod unic de inregistrare: 38037775
Nr. Reg. Comertului: : j23/4060/2017
Adresa sediu social: Berceni, Ilfov, Bd 1 Mai 346D,

Ne ghidam intotdeauna dupa calitate si profesionalism. 

... (citeste mai mult)

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului (conform OUG34/2014), rămânând în sarcina consumatorului să achite doar transportul la returnare (art 59²(2)).

3.În cazul în care produsul returnat nu a fost conform, SC CATOL TEAM SRL-D va restitui consumatorului contravaloarea produsului şi a transportului dus-întors.

4.În cazul în care produsul a fost returnat fără a se invocA un motiv (conform dreptului legal de returnare în 14 zile),  SC CATOL TEAM SRL-D va restitui consumatorului doar contravaloarea produsului.

5.În cazul în care comerciantul a omis să transmită consumatorului informaţiile privind returnarea comenzii, termenul pentru denunţarea unilaterală a contractului este de 90 de zile şi începe să curgă pentru produse, de la dată primirii lor de către consumator; Dacă în perioada celor 90 de zile informaţiile prevăzute la art. 4 sunt furnizate consumatorului, termenul de 30 zile pentru denunţarea unilaterală a contractului începe să curgă din acel moment.

6.În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator, comerciantul are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicită acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la dată denunţării contractului de către consumator.

7. În cazul rezilieri contractului de către client  SC CATOL TEAM SRL-D returnează valoarea mărfii deja achitată intr-un cont bancar transmis de client prin email la adresa catolteam@yahoo.com.

8. Pentru returnarea produsului,  SC CATOL TEAM SRL-D recomandă transportul prin Poştă Română, costul transportului de retur fiind aproximativ 5 lei.

9. Va rugăm să nu returnaţi produsele în sistem RAMBURS.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android