magazin Compatibil Industry

Denumirea companiei: compatibil
Cod unic de inregistrare: RO38320240
Nr. Reg. Comertului: : J29/2449/2017
Adresa sediu social: Paulesti, Prahova, Gageni, nr.671A,

SC COMPATIBIL INDUSTRY SRL

... (citeste mai mult)

Clientul poate returna produsele in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii lor.

In orice situatie de returnare a produselor, clientul trebuie sa completeze formularul  de retur din sectiunea Servicii Clienti/Returnari.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). 

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Dupa validarea returului, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care COMPATIBIL INDUSTRY SRL primeste produsele. Costul transportului achitat initial nu este rambursabil.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android