magazin Lenjerii Romanesti

Denumirea companiei: AYRAM TEXTILE PRODUCTION LIMITED SRL
Cod unic de inregistrare: RO36636778
Nr. Reg. Comertului: : J40/13561/2016
Adresa: Sos. Dudesti - Pantelimon nr.42, sector 3
Lenjerii Romanesti este cel mai mare producator de lenjerii de pat, perne, pilote, toppere, din Romania.

La Lenjerii Romanesti returnezi fără griji!

Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de ambalajele originale cu care a fost livrat, de etichete și de actele însoțitoare. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile Lenjerii Romanesti va fi refuzat.

Returnarea se poate face prin orice firma de curierat rapid. Nu acceptăm retururi expediate prin Poșta Română. Coletul nu se returneaza cu RAMBURS, coletul nu se returneaza cu plata transportului la noi. In cazul in care returnati coletele cu plata la contractul nostru de curierat vi se vor scadea din banii de retur 20 lei (pentru fiecare kg in parte). Aceste colete vor fi imediat refuzate.

Cheltuielile legate de transportul retururilor, cât și a comenzilor alese în schimbul acestora vor fi suportate de către client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. Taxele de returnare a banilor vor fi suportate de client.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Deteriorarea sau distrugerea ambalajelor din carton va atrage dupa sine diminuarea banilor retur cu 20-70 lei/cutie.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Legea se adreseaza doar persoanelor fizice, nu si societatilor comerciale.

Lenjeriile de pat NU pot fi schimbate sau returnate daca au fost utilizate, aceste produse fiind considerate "produse de igiena personala".

Produsele vor fi returnate (pachet complet, așa cum au fost primite și după caz împreună cu produsele cadou) curierului trimis de noi. Costul returului este de la 20 lei (maxim 3 kg) + 2 lei suplimentari pentru fiecare kg in plus.

ATENTIE: Returnarea coletului la o alta adresa decat aceasta Sos. Dudesti - Pantelimon nr.42, sector 3, Bucuresti, atrage dupa sine NERETURNAREA BANILOR.

La returnarea produselor contravaloarea transportului va fi suportata de client, iar produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 ). Returul banilor se v-a realiza in maxim 14 zile intr-un cont bancar (contul trebuie sa fie pe numele persoanei din comanda, se va expedia o dovada care sa ateste acest lucru). Nu returnat banii pe numele unei alte persoane. In cazul in care transportul a fost gratuit,la returul banilor se vor scadea 20 lei din banii returnati.

In momentul in care se solicita schimbarea produselor comandate, din orice motiv, clientul va suporta taxa de curierat in valoare de 30 lei (trimiterea si returnarea coletului).

Pentru retragerea din contract trebuie sa completati acest formular dupa care sa expediati coletul catre noi.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Oferte Lenjerii Romanesti Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android