magazin Prana Romania

Denumirea companiei: ECOVENT Expert SRL
Cod unic de inregistrare: RO 36931751
Nr. Reg. Comertului: : J40/445/2017
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Bd. Ghencea nr 126-132 Et 1,

Compania PRANA PLATINUM LTD este inventatorul si producatorul unei serii de tehnologii moderne în domeniul recuperarii si conservarii energiei. De peste 15 ani compania produce sub brandul „Prana” solutii integrate de ventilatie cu eficienta energetica ridicata, care aduc confort si economie de bani pentru utilizatorii acestor produse.

... (citeste mai mult)

Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri.

In situatia cand nu sunteti complet multumit de produsele cumparate de la noi,in termenul legal de 14 zile le puteti returna cu suportarea cheltuielilor de transport,iar noi va vom returna banii imediat ce produsele au ajuns la noi si constatam ca indeplinesc conditiile de returnare. Coditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:

– sa fie in ambalajul original

– sa nu fie modificate

– sa nu fie deteriorate

– sa fie respectate conditiile de garantie

Expeditorul raspunde de corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB) cat si de ambalarea corecta si etichetarea coletelor.

Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalat intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului.

Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android