magazin SMR DIVERS

Denumirea companiei: SMR DIVERS SRL
Cod unic de inregistrare: 32840995
Nr. Reg. Comertului: : J23/541/2014
Adresa sediu social: Catelu, Ilfov, Str. Marginei, nr. 50B, sat Catelu, Comuna Glina,
Magzin online de produse

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
 
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Strada Intrarea Abatorului nr.5A , sat Glina, comuna Glina, Judet Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Oferte SMR DIVERS Bucuresti

Sau aboneaza-te la newsletter si te vom anunta cand produsul cautat este disponibil. Aboneaza-te!
Cele mai vandute oferte din OfertEle

Caracatita reversibila 2 fete

Pulsoximetru

Casti Wireless InPods 12 EarBuds

Masca Bisericeasca

5 masti KN95 FFP2 negre cu valva

Card de memorie 256 GB

Protectie spatar scaun auto

50 Masti de protectie pentru copii

Oferte cumparate recent

Baterie externa solara 12.000 mAh

Aparat de tocat usturoi

Cutit multifunctional 2 in 1

Cupidon sexual booster

2 x Lanterna profesionala - raza 9km

Streaming media player tv casting full h

Daca nu ati gasit ce ati cautat, ne puteti contacta telefonic: 0374 18 78 94

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android