magazin Suplimente Originale

Denumirea companiei: Suplimente Originale SRL-D
Cod unic de inregistrare: 39417683
Nr. Reg. Comertului: : J40/7525/2018
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Str. Drumetului nr. 53,
Suplimente Originale este un magazin online de suplimente nutritive, un proiect care a luat nastere din pasiunea pentru sport cu dorinta de a promova un stil de viata sanatos si activ. Cine suntem? O echipa tanara si formata din sportivi cu activitate in domeniile fitness & culturism, powerlifting, atletism, specialisti in IT, marketing si vanzari. Fiind la randul nostru consumatori de suplimente nutritive, suntem la curent cu toate noutatile de pe piata si dorim sa iti transmitem din experienta noastra. Nu ne crede pe cuvant! Testeaza-ne!
Calitate fara compromisuri. Suplimente Originale comercializeaza proteine si suplimente nutritive cu o reputatie impecabila si numeroase premii internationale. Inainte de orice altceva, ne asiguram ca punem la dispozitia clientilor nostri doar suplimente care au trecut testul calitatii premium.
 
  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Performanta
Pentru a fi o autoritate, este nevoie de performanta - adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Pentru a fi o autoritate trebuie sa fii primul care identifica si intelege trendurile si primul care propune solutii complete si inovative intr-un mod responsabil.
  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Parteneriat 
Pentru evolutie este nevoie de o colaborare stransa cu partenerii - adica de comunicare deschisa, spiritde echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.
  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Determinare
Adica determinare, aspiratii puternice, ambitie, entuziasm si devotament pentru a fi cel mai bun.
  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Incredere
Pentru a fi o inspiratie, este nevoie de a construi incredere in fiecare zi - adica a dovedi partenerilor nostri, ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.

Politica de Retur

Returnare & Schimbare

30 ZILE RETUR
Scopul nostru este sa fim siguri ca fiecare client este 100% satisfacut de comanda lui. De acea oferim garantia satisfactiei la fiecare produs pe care il vindem. Daca nu esti fericit cu produsul achizitionat il acceptam cu drag inapoi. Odata ce primim produsul inapoi, dumneavoastra aveti optiunea de a-l inlocui cu un alt produs sau returnarea banilor.

Pentru comenzile platite cu cardul prin intermediul platformei Plationline.ro, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

FARA “TAXE” SUPLIMENTARE

Multe companii au taxe suplimentare pentru returnarea unui produs, care vor sa duca la descurajarea clientului de a trimite produsul inapoi, noi nu perecepem nici o taxa si returnam intregul pret al produsului inapoi clientului.

PRODUS NEDESCHIS

Daca un produs este nedesfacut si in conditii bune, noi il luam cu drag inapoi. Dumneavoastra aveti responsabilitatea de a trimite produsul la noi. Echipa noastra de support va poate ajuta pentru a gasi o modalitate de transport. Odata ce noi am primit produsul, o sa procesam returnarea banilor in 10 zile lucratoare in contul dumneavoastra bancar.

PRODUS DESCHIS

In cazul in care un produs este deschis si consumat, acesta nu se mai poate returna.

PRODUS DEFECT

Daca este vreo problema cu produsul dumneavoastra va rog sa ne contactati echipa de support imediat. Iar noi vom trimite un curier pentru a ridica produsul, sau dumneavoastra puteti sa il trimiteti la adresa noastra, Romania, Bucuresti, Str. Drumetului 53 cod postal 031891. Odata ce pachetul ajunge la noi, o sa-l verificam si o sa-ti trimitem altul sigilat inapoi, sau iti returnam banii.

CUM SA RETURNEZI UN PRODUS

Contacteaza-ne echipa de suport, prin telefon, email, sau chat in timp real.
Trimite produsul la adresa noastra, cu urmatoarele date.
Motivul Returnarii
Suplimente Originale
Str. Drumetului 53
Bucuresti
031891

Asteapta pana cand produsul ajunge la noi, apoi noi il vom procesa. De obicei dureaza intre 24-48 de ore.

INTREBARI FREGVENTE

Cat timp dureaza pana returul meu va fi procesat? 
Timpul de durata a unui produs sa ajunga la noi depinde de locatia dumneavoastra. Odata ce produsul a ajuns la noi, returnarea se va face in 24 ore.

Pot sa schimb un produs daca nu sunt multumit de calitatea lui?
Absolut, daca nu esti 100% satisfacut cu calitatea produsului, poti sa-l trimiti inapoi iar noi iti vom returna banii in cel mai scurt timp posibil.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android