Cod produs: 1472608
Povestea vinului oferă o imagine completă a istoriei acestei milenare plante - viţa-de-vie - şi a darului ei de preţ, vinul. Practic, istoria vinului se confundă cu însăşi istoria umanităţii.
Această licoare miraculoasă a câştigat o popularitate uriaşă în ultimele două decenii, şi asta datorită calităţilor sale mereu îmbunătăţite. Prezenta carte îi oferă cititorului informaţii detaliate despre tipurile de viţă-de-vie, despre soiurile de struguri şi perioadele lor de coacere, despre podgorie şi munca în cadrul acesteia, cu tot ce implică ea. Un capitol aparte este dedicat tehnologiei de fabricare a vinului şi celor mai apreciate sortimente de vinuri, un altul particularităţilor celor mai importante zone viticole ale lumii.
Fiind un produs sensibil, manevrarea vinului se face cu delicateţe: de la calitatea dopului şi a tirbuşonului la turnarea într-un anumit pahar, de la temperatura ideală la care se bea vinul până la depozitarea lui, dar şi prezentarea defectelor care pot apărea, totul este tratat în detaliu.
"Vinul - de la strugure în pahar - Tot ce trebuie să ştim despre vin" va trezi, cu siguranţă, atât interesul gurmandului cât şi al specialistului enolog, care se vor convinge, lecturând această carte, cât de mult îi datorează vinului civilizaţia umană.
Politica de returnare - Vezi mai multe
Categorii: Culinar
Cod produs: 1472608
OfertEle - Relatii clienti
Avem 2 solutii pentru tine:
Vreau si eu sa fiu la curent cu noile reduceri, branduri, tendinte.
Prin continuare declari ca esti de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si Conditiile site-ului.
Vinul - de la strugure în pahar
Povestea vinului oferă o imagine completă a istoriei acestei milenare plante - viţa-de-vie - şi a darului ei de preţ, vinul. Practic, istoria vinului se confundă cu însăşi istoria umanităţii.
Această licoare miraculoasă a câştigat o popularitate uriaşă în ultimele două decenii, şi asta datorită calităţilor sale mereu îmbunătăţite. Prezenta carte îi oferă cititorului informaţii detaliate despre tipurile de viţă-de-vie, despre soiurile de struguri şi perioadele lor de coacere, despre podgorie şi munca în cadrul acesteia, cu tot ce implică ea. Un capitol aparte este dedicat tehnologiei de fabricare a vinului şi celor mai apreciate sortimente de vinuri, un altul particularităţilor celor mai importante zone viticole ale lumii.
Fiind un produs sensibil, manevrarea vinului se face cu delicateţe: de la calitatea dopului şi a tirbuşonului la turnarea într-un anumit pahar, de la temperatura ideală la care se bea vinul până la depozitarea lui, dar şi prezentarea defectelor care pot apărea, totul este tratat în detaliu.
"Vinul - de la strugure în pahar - Tot ce trebuie să ştim despre vin" va trezi, cu siguranţă, atât interesul gurmandului cât şi al specialistului enolog, care se vor convinge, lecturând această carte, cât de mult îi datorează vinului civilizaţia umană.
Pentru a salva permanent acest produs, te rugam sa te loghezi sau sa Creeazi cont nou »
Încă nu te-ai abonat la newsletterul ele?
Fii primul care află cele mai bune promoții!
Aboneaza-te la noutati