Cod produs: 1472763
Când vorbim despre "ierburi" sau legumele cu frunze, ne gândim imediat la diverse soiuri de lăptucă, spanac sau ştevie. Dar aici se încadrează o mare varietate de plante comestibile, atât cultivate, cât şi sălbatice, pe care ar fi bine să le cunoaştem şi să le folosim mai des în bucătărie. Pe unele dintre ele o să le descoperi pentru prima dată, în timp ce altele fac parte de mult timp din arsenalul tău gastronomic. Toate au însă un numitor comun, şi anume faptul că sunt foarte bogate în vitamine, şi fibre.
De aceea am adunat aici cele mai gustoase reţete care au ca ingrediente urzici, leurdă, untişor, lobodă, măcriş, ştevie, podbal, spanac, mangold, lăptuci, varză albă, roşie, kale, varză de Bruxelles, cicoare, andive, rucola (adică voinicică, pe numele ei românesc) ş.a.
Fiecare dintre aceste plante este descrisă, ilustrată şi gătită doar pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te hotărăşti care este cea mai potrivită gustului tău, s-o culegi şi să te bucuri de un preparat delicios şi sănătos totodată.
Politica de returnare - Vezi mai multe
Categorii: Culinar
Cod produs: 1472763
OfertEle - Relatii clienti
Avem 2 solutii pentru tine:
Vreau si eu sa fiu la curent cu noile reduceri, branduri, tendinte.
Prin continuare declari ca esti de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si Conditiile site-ului.
Pentru a salva permanent acest produs, te rugam sa te loghezi sau sa Creeazi cont nou »
Alege culoarea si marimea care ti se potrivesec!
Alege culoarea si marimea care ti se potrivesec!
Încă nu te-ai abonat la newsletterul ele?
Fii primul care află cele mai bune promoții!
Aboneaza-te la noutati