Denumirea companiei: LEJLA OFFICIAL SRL
Cod unic de inregistrare: 43381995
Nr. Reg. Comertului: : J23/5749/2020
Adresa sediu social: Magurele, Ilfov, Marasesti nr.7,

Venim în ajutorul femeilor care, fie din plăcere fie din lipsă de timp, își fac cumpărăturile online.

ETURNARI

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorica a acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Clientul are dreptul sa notifice in scris prin e-mail ca doreste returnarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS pe e-mail-ul office@lejla.ro oferindu-ne urmatoarele informatii:

- numarul comenzii;

- numele si prenumele;

- contul IBAN în RON si banca la care acesta este deschis impreuna cu numele detinatorului contului in cazul în care nu coincide cu cel de pe care s-a facut comanda.

Ne rezervam dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa in prealabil.

Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura la adresa comunicata de noi. In momentul predarii catre firma de curierat, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora pe drum sau pentru a nu prezenta urme de deteriorare datorate impachetarii necorespunzatoare.

Adresa de retur: Magurele, Ilfov, Marasesti nr.7 - LEJLA OFFICIAL SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OfertEle

  Android